دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نشست مقامان ایران،روسیه و سوریه برای حل بحران سوریه در نور سلطان

هیئت نمایندگان کشورمان در دوازدهمین دور مذاکرات آستانه درباره حل بحران سوریه نشست‌هایی جداگانه‌ای را با هیئت‌های سوری و روسی برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 25
کد خبر: ۹۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ،  صبح امروز پنجشنبه دوازدهمین دور مذاکرات آستانه درباره حل بحران سوریه در "نور سلطان" پایتخت قزاقستان آغاز شد.

 

نابودی کامل تروریست‌ها در استان ادلب، بازسازی سوریه و ایجاد شرایط بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان و البته آغاز به کار هرچه سریعتر کمیته قانون اساسی سوریه در مرکز توجه مذاکرات امروز در نورسلطان است.

 

بر اساس این گزارش هیئت جمهوری عربی سوریه به ریاست بشار الجعفری امروز پنجشنبه نشستی با هیئت ایرانی به ریاست علی اصغر خاجی دستیار ارشد محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در امور ویژه سیاسی برگزار کرد.

 

همچنین نشستی نیز بین هیئت روسی به ریاست الکساندر لاورنتیف نماینده ویژه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه و هیئت ایرانی برگزار گردید.

 

لاورنتیف در آغاز این نشست گفت که همکاری مشترک بین هیئت روسی و هیئت ایرانی ادامه خواهد یافت و ما مواضع خود را هماهنگ می‌کنیم و دیدار با هیئت سوری به ریاست بشار الجعفری قبل از نشست سه جانبه برای ما حائز اهمیت است.

دستیار وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست با بیان اینکه هدف مشترک تضمین امنیت و صلح و ثبات در سوریه است ابراز امیدواری کرد که روند آستانه در تحقق اهداف مورد نظر موفق شود.

 

در این نشست نمایندگان کشورهای ضامن روند آستانه یعنی روسیه، ایران و ترکیه و همچنین هیئتی از سازمان ملل متحد به ریاست "گیر پیترسون" نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه حضور دارد.

 

تاکنون یازده نشست در راستای ابتکار آستانه برگزار شده است که یکی از آنها در شهر سوچی برگزار شده است که در همه این نشست‌ها بر ضرورت حفظ حاکمیت سوریه، استقلال و تمامیت ارضی این کشور و نبرد علیه گروه‌های تروریستی تا نابودی کاملشان تاکید شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار